Detingut el treballador d'una gasolinera de Cerdanyola per posar una càmera als lavabos

Una dona va trobar l'aparell amagat darrere una planta i ho va denunciar

  / MOSSOS

 
abertran38214564 detingut un home per posar una c mera de v deo en els lavabo170428081546

/

1
Es llegeix en minuts

Agents dels Mossos van detenir el 21 d'abril un home de 40 anys, d'origen xilè i veí de Cerdanyola del Vallès, per col·locar presumptament una càmera de vídeo, de petites dimensions, amagada entre les fulles d'una planta decorativa que hi havia a dins del lavabo de dones d'una gasolinera de la localitat. L'aparell enfocava directament el sanitari.

Els fets van passar el mateix 21 d'abril quan una dona va voler utilitzar el lavabo de dones d'una gasolinera. La porta estava tancada, així que va demanar la clau a un dels treballadors, l'home va obrir la porta però va voler entrar primer al bany amb una excusa. La dona va esperar una bona estona fins que l'home va sortir i la va deixar passar.

Notícies relacionades

Va ser en el moment d'utilitzar el bany que la dona es va adonar que la planta tenia un objecte estrany. Quan s'hi va acostar va veure que hi havia una càmera amb l'objectiu apuntant directament a la tassa de l'inodor.

La dona va agafar la càmera de vídeo i la va portar a la comissaria de policia per denunciar-ho. Els agents van comprovar que hi havia registrades imatges de l'autor dels fets amagant la càmera i de la víctima, per la qual cosa l'home va ser detingut.