A MADRID

Un home irromp en un 'pub' i mata a trets el cambrer i una dona a Alcorcón

La policia busca l'individu, a qui segons sembla coneixien les víctimes

També hi ha un home ferit, parella de la dona morta

periodico

1
Es llegeix en minuts

La policia està buscant un home que poc abans de les sis del matí ha entrat en un 'pub' de la localitat madrilenya d'Alcorcón i ha disparat a boca de canó al cambrer que era darrere de la barra i a una dona que també era al local, on han mort.

Fonts de la Prefectura Superior de Policia de Madrid i d'Emergències Comunitat de Madrid 112 han avançat a Efe aquest succés, que ha tingut lloc al carrer de Pozas, a l'altura del número 8, d'aquesta localitat, quan un home, segons sembla conegut de les víctimes i altres persones que eren al pub, ha protagonitzat un tiroteig que s'ha saldat amb dos morts i un ferit.

L'home mort, de mitjana edat, tenia diversos trets al cap, segons han constatat els sanitaris que s'han traslladat a la zona.

La dona ha sigut disparada a l'hemitòrax dret i també ha mort, malgrat que els facultatius li han practicat exercicis de reanimació durant més de mitja hora.

Notícies relacionades

Aparentment, el ferit, que té 43 anys, és, segons fonts de la Policia, parella sentimental de la dona que ha mort. Ha rebut trets a la cuixa esquerra i ha sigut traslladat amb pronòstic reservat per Protecció Civil d'Alcorcón a la Fundació Alcorcón.

Després dels fets, el presumpte criminal ha fugit. Els agents del Grup d'Homicidis s'han fet càrrec de la investigació.