Propietat d'una entitat bancària

Detingut a Manresa per intentar llogar un pis ocupat

L'arrestat havia canviat el pany i es disposava a cobrar 450 euros

Detingut a Manresa per intentar llogar un pis ocupat

EFE

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos van detenir dijous un noi de 21 anys, veí de Manresa, que va intentar llogar una vivenda que estava ocupada. Dimecres passat la policia va rebre l'avís per uns disturbis a l'entrada d'un edifici del carrer de Mestre Albagés de Manresa (Bages). Segons la informació, unes persones volien forçar la portada de l'entrada i, al veure's descobertes, van ordenar als veïns que els obrissin.

Una patrulla es va dirigir al lloc i va identificar una persona que, segons va manifestar, era al lloc perquè li anaven a llogar un pis en aquesta comunitat després d'haver pagat 450 €. El noi que l'acompanyava, i que li havia ofert el lloguer, va fugir corrent abans que arribés la policia.

 

Els agents van trobar la porta de l'edifici malmesa i, acompanyats pels veïns, van accedir a l'interior del bloc de pisos. Després de revisar totes les portes de la comunitat van comprovar que un pis dels baixos, propietat d'una entitat bancària, presentava marques d'haver sigut forçada i tenia el pany canviat.

 

Tot apuntava que es tractava d'un cas d'ocupació d'un pis per oferir-lo de lloguer i lucrar-se.

 

Els investigadors van aconseguir descobrir la identitat de l'autor dels fets i el van detenir dijous passat, al carrer de d'Alcalde Armengou de Manresa, com a presumpte autor d'un delicte de danys i estafa.

Notícies relacionades

 

El detingut, que té antecedents, va passar divendres a disposició judicial.