Al MUNICIPI D'O CARBALLIÑO

Mor apunyalada una dona a mans del seu marit en un poble d'Ourense

El marit de la dona ha sigut detingut

Una dona de 55 anys mor apunyalada a Carballiño (Ourense) / ATLAS

1
Es llegeix en minuts

Una dona de 55 anys ha sigut trobada morta aquest diumenge, amb ganivetades al cos, a la localitat d'O Carballiño, Ourense. La policia ha arrestat el marit de la dona, que suposadament va intentar suïcidar-se després d'acabar amb la vida de la seva parella.

Els fets, han indicat fonts de la investigació a Efe, es van cometre a la vivenda que tots dos compartien, ubicada al carrer d'Alexandre Bóveda, i els efectius treballen per investigar les causes del crim. L'home, veí d'aquesta localitat, ha sigut detingut com a presumpte autor.

Segons han indicat fonts municipals i de la Policia Local, un parent va trucar a comissaria alertant que no aconseguia contactar amb ells i que el matrimoni no es va presentar en una reunió familiar al migdia, a la qual tenien previst assistir.

Fins al domicili conjugal s'hi van desplaçar efectius de Protecció Civil, de la Policia Local i del cos de Bombers, que van trobar la víctima dessagnada a terra i el sospitós amb ferides que s'havia ocasionat amb un ganivet, després d'haver-se intentat treure la vida.

Notícies relacionades

Fonts policials d'O Carballiño han indicat que la víctima no havia interposat cap denúncia prèvia contra el seu marit, un home que la setmana passada va protagonitzar un tens incident, ja que es va estar prop de quatre hores a la teulada de casa seva amb la intenció de suïcidar-se.

Aquest dilluns està prevista a Carballiño una concentració de repulsa contra aquest nou cas de violència masclista.