EN BON ESTAT DE SALUT

Localitzada una nena de set anys que se'n va anar de casa seva sola de matinada

La Guàrdia Civil va trobar la nena al matí a prop de l'autopista del sud de Tenerife

 

  / EFE

1
Es llegeix en minuts

Una patrulla de la Guàrdia Civil ha localitzat una nena de set anys desorientada i que deambulava per la rotonda de l'autopista Sud a la sortida del polígon industrial de La Campana. El servei es va iniciar quan unes hores abans els agents van ser alertats per un conductor que va dir que havia vist que una menor d'edat, de nit i sola, caminava per aquella zona.

Immediatament va ser localitzada i es va iniciar la recerca dels seus progenitors, no obstant, va ser difícil ja que la nena no responia a les preguntes que li formulaven, assenyala la Guàrdia Civil en una nota.

Després de comprovar que portava uns pantalons de xandall d'una escola, els agents es van presentar en un centre educatiu a Santa Cruz de Tenerife, on la direcció va comunicar que no era alumna seva però que hi havia un altre centre a La Laguna amb el mateix uniforme.

Notícies relacionades

En aquest període de temps, una altra patrulla de la Guàrdia Civil va comunicar que al nucli costaner de Bocacangrejo (El Rosario) havia començat la recerca d'una nena que havia desaparegut de casa seva, i un cop allà, els pares van comprovar que la nena que havien trobat era la seva filla.

Segons la reconstrucció dels fets de la Guàrdia Civil, la nena es va aixecar de matinada, va sortir de casa sense que la sentís ningú i va començar a caminar per la carretera d'accés que comunica Bocacangrejo amb l'autopista del Sud, lloc on va ser localitzada en perfecte estat de salut.