FORTES PLUGES AL MEDITERRANI

Trobat el cadàver d'un home en un garatge inundat de Múrcia

Es tracta de la segona persona morta a Los Alcázares com a conseqüència del temporal

 

  / EFE / MARCIAL GUILLÉN

1
Es llegeix en minuts

Un home de 47 anys ha sigut trobat mort a l'interior d'un garatge inundat de Los Alcázares i eleva a dos el nombre de víctimes del temporal de pluges que ha afectat la regió de Múrcia en els últims dies, han informat fonts del Centre de Coordinació d'Emergències.

Els fets van passar minuts abans de les 23.00 hores, quan la dona de la víctima es va posar en contacte amb efectius de la Unitat Militar d'Emergències (UME) desplegats a la població per indicar-los que el seu marit s'havia dirigit al garatge de la seva vivenda a comprovar l'estat del vehicle i no havia tornat.

Bussos de l'UME i efectius del parc de bombers del Mar Menor van iniciar la recerca del desaparegut i van localitzar el seu cadàver a l'interior del garatge inundat, situat al carrer Calixto Sánchez Madrid.

Segons les fonts, una ambulància del Servei Murcià de Salut amb personal de la gerència d'Urgències i Emergències Sanitàries va confirmar la mort.

Notícies relacionades

Es tracta de la segona persona morta aquest dilluns a Los Alcázares com a conseqüència del temporal de fortes pluges temporal de fortes pluges registrat en aquesta població de la comarca del Mar Menor després de l'ofegament d'un home de 40 anys, i nacionalitat marroquina, en una piscina privada on va caure al ser arrossegat per un corrent d'aigua.

L'Agència Estatal de Meteorologia ja ha retirat l'avís per fortes precipitacions, que en alguns punts de la regió de Múrcia han superat els 200 litres per metre quadrat.