A ALMERIA

A la presó un professor acusat de mantenir una relació amb una alumna de 15 anys

L'acusat va ser detingut la setmana passada després de la denúncia de la mare de la menor

Va ser jutjat per fets similars el 2010 al Regne Unit

almeria-instalaciones

almeria-instalaciones

1
Es llegeix en minuts

Un jutge de Roquetas de Mar (Almeria) ha decretat l'ingrés a presó provisional, comunicada i sense fiança d'un professor de 39 anys acusat d'abusar sexualment d'una alumna de 15 anys a qui donava classe al col·legi privat Saint George de Roquetas.

Fonts judicials han informat a Efe que l'home, de nacionalitat britànica, és investigat per un presumpte delicte d'abusos sexuals a menors.

Fonts de la Comandància d'Almeria han indicat que el professor va ser detingut el 16 de novembre, després que la mare de la menor denunciés que aquesta mantenia una relació amb ell des de feia uns quants mesos.

El docent, segons avança en la seva edició d'aquest dimecres el 'Diario de Almería', ja va ser jutjat per fets similars el 2010 al Regne Unit, després de ser denunciat per una alumna de 16 anys, si bé va ser declarat no culpable per un jurat popular.

Notícies relacionades

D'altra banda, el centre escolar ha enviat un escrit als pares en què comuniquen que l'home va ser expulsat el 14 de novembre i que la direcció va informar "immediatament" les autoritats sobre els fets.

El col·legi assenyala que els fets estan sota investigació judicial i que el centre "està adoptant totes les mesures necessàries i col·laborant activament" perquè sigui "com més ràpida i eficient millor".