UN CAS POLÈMIC

El vídeo en què Carcaño confessa el crim de Marta del Castillo

"No li vaig sentir el cor, li vaig agafar la mà i em vaig posar a plorar", va explicar davant el jutge

Miguel Carcaño, al centre, amb els policies que el custodien a Saragossa.

Miguel Carcaño, al centre, amb els policies que el custodien a Saragossa. / EFE

1
Es llegeix en minuts

El programa d'Antena 3 TV 'Espejo Público' ha avançat imatges d'un vídeo que mostra Miguel Carcaño a l'escena del crim explicant com va matar Marta del Castillo.Miguel CarcañoMarta del Castillo

Notícies relacionades

És un vídeo que va ser gravat el 17 de febrer del 2009, durant la reconstrucció del crim amb la presència de Carcaño i 'El Cuco'. 'Espejo Público', segons han explicat des del programa, va mostrar les imatges als pares de Marta del Castillo abans d'emetre-les a la televisió i va sol·licitar la seva autorització per ser difoses. Durant la reconstrucció, el jove assegura davant el jutge: "No li vaig sentir el cor, li vaig agafar la mà i em vaig posar a plorar".

L'assassí confés de Marta, que compleix una condemna de 21 anys i tres mesos de presó pel crim comès el gener del 2009, ha donat fins ara set versions diferents sobre el lloc on va amagar el cadàver. La policia ha buscat sense èxit en nombroses ocasions el cos de Marta a la deixalleria de la localitat sevillana de Camas després de sotmetre's Carcaño al test de la veritat. Prèviament, les forces de seguretat havien buscat al riu Guadalquivir, en un abocador i en una finca, entre altres llocs.