A MÚRCIA

Dos anys de presó per abusar d'una nena que es va refugiar a casa seva després de discutir amb la seva mare

El pederasta solia rebre amb freqüència a la seva vivenda un grup de nens xinesos que engalipava amb llaminadures

audiencia-provincial-de-murcia

audiencia-provincial-de-murcia

1
Es llegeix en minuts

L'Audiència Provincial de Múrcia ha condemnat a dos anys de presó un veí d'aquesta ciutat que el novembre del 2015 va abusar d'una nena xinesa d'11 anys que havia acollit al seu domicili després que aquesta s'hagués discutit amb la seva mare, que l'havia castigat.

La sentència ha sigut dictada després que l'acusat reconegués els fets i es conformés a complir la pena pactada pel fiscal del cas i la seva defensa, que inclou, així mateix, el pagament d'una multa de 720 euros i la mesura de llibertat vigilada durant el termini de cinc anys, temps durant el qual no podrà contactar amb la nena.

Durant el registre de la vivenda de l'acusat els agents van confiscar material informàtic que contenia centenars de fotografies de nens despullats, que es considera que les tenia per al seu ús i no per posar-les a disposició de tercers. La sentència assenyala que el denunciat solia rebre amb freqüència a casa seva un grup de nens xinesos, entre els quals hi havia la nena de qui va abusar, i afegeix que els menors, mentre eren a la casa, jugaven i es banyaven a la piscina, i que l'acusat captava la seva atenció donant-los llaminadures.

Notícies relacionades

Pel que fa al fet que ha motivat la seva condemna, la sala diu que es va produir quan la nena va anar a la casa després de barallar-se amb la seva mare, i allà va passar la nit, al llarg de la qual va ser sotmesa a diversos tocaments mentre jugava a l'ordinador i mirava dibuixos animats.

La presència de la menor a casa de l'acusat va ser descoberta per una de les nenes que acostumaven a anar-hi, que es va dirigir a la casa després que els pares denunciessin la desaparició de la seva filla.