La Policia busca dues holandeses de 16 anys que van arribar soles en avió a Màlaga

La investigació s'està centrant a la ciutat, fins on han arribat els pares de les adolescents

sos

sos

1
Es llegeix en minuts

La Policia està buscant dues nenes de 16 anys i de nacionalitat holandesa que van arribar a l'aeroport de Màlaga-Costa del Sol soles en un avió procedent del seu país.

Els pares de les menors s'han desplaçat fins a Màlaga i aquest dijous van interposar una denúncia a la comissaria de la Policia Nacional de la capital, segons han confirmat a Europa Press fonts policials. Encara que la recerca s'està centrant a la ciutat, s'han avisat totes les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat.

Notícies relacionades

Les menors responen als noms de Sam Bruijs i Femke Lucas, totes dues tenen 16 anys, i procedeixen de la ciutat de Bergen op Zoom. Una d'elles porta uns pantalons texans i una jaqueta blava i plata, a més de vambes negres; mentre que l'altra noia duia pantalons texans, jaqueta verda i vambes negres, segons l'alerta difosa per SOS Desapareguts.

Les famílies han informat a través de la xarxa social Facebook de la desaparició de les noies, que, segons diaris holandesos, pot ser que sortissin dimarts al matí de la seva ciutat cap a l'aeroport d'Eindhoven amb destí a Màlaga. La Policia del seu país està comprovant els seus ordinadors portàtils i comptes bancaris.

Temes:

Desapareguts