Detingut al Brasil un còmplice de l'assassí de Pioz

L'arrestat va aconsellar "en temps real" per Whatsapp com cometre els crims i amagar els cossos

Patrick Nogueiro va arribar a fotografiar-se al costat dels cadàvers esquarterats de les víctimes

icoy36046350 pioz161026182241

icoy36046350 pioz161026182241 / Pepe Zamora

1
Es llegeix en minuts
EFE / RIO DE JANEIRO

La policia brasilera ha informar aquest divendres que ha detingut un sospitós d'haver col·laborat amb el brasiler Patrick Nogueira Gouveia en l'assassinat de quatre membres de la seva família a Espanya.

L'arrestat és un amic de Gouveia, assassí confés del crim, i que, segons la policia, li va donar consells "en temps real" per cometre l'assassinat i per amagar els cadàvers.

"Durant l'execució del crim, Patrick conversava per Whatsapp en temps real amb el sospitós arrestat a Paraíba. Patrick preguntava com actuar, com podia amagar els cossos, què fer", ha afirmat el comissari Reinaldo Nóbrega en una roda de premsa, segons han recollit mitjans locals.

La policia no ha informar de la identitat del nou sospitós, que va ser detingut a João Pessoa, capital de Paraíba (nord-est) i va ser presentat a la premsa d'esquena.

Segons la Policia, Gouveia, de 20 anys, li va enviar al seu amic fotografies que es va fer al costat dels cadàvers esquarterats de les seves víctimes.

L'arrestat va afirmar a la Policia que no pensava haver comès cap crim per ajudar el seu amic.

L'assassinat de Marcos Nogueira, Janaína Américo i els seus dos fills, d'un i quatre anys, va tenir lloc el 17 d'agost en una casa de la localitat de Pioz, a uns 60 quilòmetres de Madrid.

Notícies relacionades

Setmanes després, la Guàrdia Civil espanyola va localitzar els cadàvers esquarterats i repartits en bosses d'escombraries que havien sigut abandonades al lloc del crim.

Gouveia, nebot de Nogueira, va tornar a Espanya per entregar-se a les autoritats espanyoles i va confessar haver comès el crim quàdruple.