Un desnonament destapa un laboratori de cocaïna a Tarragona

Els Mossos i la Guàrdia Civil detenen tres persones per adulterar i distribuir droga

 

  / ACN

1
Es llegeix en minuts

Una operació conjunta entre els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil ha permès detenir tres homes que formaven part d'una organització criminal que es dedicava a adulterar i distribuir cocaïna. Les detencions van ser entre els mesos de març i abril. En l'operació es van intervenir cinc quilos de cocaïna i 17 d'haixix. El preu al mercat d'aquestes substàncies és d'uns nou milions d'euros.

Notícies relacionades

La investigació va començar el juliol del 2015 arran d'un desnonament hipotecari a Tarragona, quan els Mossos van descobrir que a l'interior de l'immoble afectat s'havia construït un laboratori per adulterar clorhidrat de cocaïna. Al laboratori, que va ser desmantellat, també s'empaquetava i es distribuïa la droga entre els traficants.

Segons els Mossos, els sospitosos havien adaptat el domicili d'una manera tan acurada que era molt complicat detectar-hi el laboratori. Els primers indicis apunten que els individus van abandonar el pis de manera precipitada, i, tal com es va saber durant els mesos següents, van fugir de Catalunya. Immediatament, els investigadors van saber que la Guàrdia Civil també investigava algun dels sospitosos per fets similars. Per tant, es va establir un equip conjunt d'investigació per coordinar el treball dels dos cossos policials.