Trobat el cadàver d'una noia apunyalada dins d'un vehicle a Lugo

Els investigadors treballen amb totes les hipòtesis obertes, inclosa la que es tracti d'un nou cas de violència masclista

1
Es llegeix en minuts

Una noia de 24 anys va ser trobada aquest dissabte morta a l'interior d'un vehicle, a Lugo. La víctima presentava diversos apunyalaments al costat esquerre. El vehicle on va ser trobada aquest dissabte al matí, al barri de San Fiz, una zona recentment urbanitzada pròxima a la nova seu de la Policia Local, pertany a la seva família i era el que usava ella habitualment.

Fonts de la investigació han explicat que la noia, natural del municipi de Lugo de Castro de Rei encara que establerta a la ciutat de les Murallas, va ser trobada estirada al cotxe, amb el cap a la part posterior del vehicle.

Aquest dissabte al matí, ja se'ls ha pres declaració als familiars de la víctima, que va ser trobada per un veí de Lugo que passejava el gos cap a les 9,15 hores, al carrer Fonte da Bica, una zona recentment urbanitzada en què no hi ha moltes vivendes.

Notícies relacionades

Inicialment va alertar la Policia Local, donada la proximitat al lloc dels fets, però, davant els indicis d'una mort violenta, la Policia Nacional es va fer càrrec de la investigació.

Els investigadors treballen amb totes les hipòtesis obertes, inclosa la que es tracti d'un nou cas de violència masclista