CRIM EN UN INSTITUT DE NAVAS

El menor de l'institut de BCN que ha matat un professor preparava un còctel molotov després de les agressions

El professor que l'ha aconseguit calmar li ha sentit dir: "Sento veus, vull acabar amb totes les veus"

1
Es llegeix en minuts
MAYKA NAVARRO / BARCELONA

L'alumne de 13 anys que aquest matí ha matat un professor i ha ferit quatre persones a l'institut Joan Fuster de Barcelona estava preparant un còctel molotov després de cometre les agressions. Així l'ha sorprès el professor d'Educació Física que l'ha aconseguit calmar i retenir-lo fins que han vingut els Mossos, segons ha explicat a EL PERIÓDICO l'entorn d'aquest mestre.

Notícies relacionades

Al sentir crits a l'escola i veure nombrosos alumnes corrent, aquest professor ha anat a veure què passava i s'ha trobat sol al passadís el noi, de qui sabia que estava passant mals moments. "Sento veus, vull acabar amb totes les veus", deia l'agressor en un estat molt nerviós mentre preparava un còctel molotov. El professor ha estat amb el menor intentant calmar-lo fins que han arribat els Mossos.

L'alumne, que per la seva edat és ininputable i només està identificat, està custodiat a l'interior del centre escolar per la policia catalana. Els altres estudiants estan concentrats a la plaça de Ferran Reyes, on estan anant nombrosos familiars.