Anar al contingut

Euromillones: resultats del sorteig d'avui, dimarts, 10 de gener del 2016

Sorteig de lEuromillones

Sorteig de lEuromillones. / periodico

El resultat del sorteig de l'Euromillones d'avui, dimarts, 10 de gener del 2016, ha sigut la combinació formada pels números:

2 - 11 - 29 - 35 - 44

Les estrelles han correspost als números:

4 - 9

Els encertants dels cinc números principals i les dues estrelles obtenen el màxim premi. També resulten premiats els que encertin cinc números i cap o una estrella; quatre números i 2, 1 o 0 estrelles; tres números i 2, 1 o 0 estrelles; 2 números i 2, 1 o 0 estrelles; i un número i les dues estrelles (comproveu els premis del sorteig de l'Euromillones).

Els sortejos de l'Euromillones se celebren cada dimarts i divendres. Cada aposta costa 2 euros a la majoria dels països (incloent-hi Espanya), i consisteix a seleccionar 5 números diferents entre l'1 i el 50, i dues estrelles de la sort entre l'1 i l'11. També es poden fer apostes múltiples de fins a 10 números.

L'Euromillones és una loteria europea en què participen Espanya, Bèlgica, França, Suïssa, Luxemburg, el Regne Unit, Irlanda, Àustria i Portugal. El primer sorteig va tenir lloc el 13 de febrer del 2004 a París, que és on se segueix celebrant.
 

0 Comentaris