balanç negre

Mor un motorista després de sortir de la carretera a Riudarenes

Aquest accident eleva a quatre el nombre de conductors de motocicletes que han perdut la vida aquest cap de setmana

La víctima de Riudarenes també és la segona que registren les carreteres catalanes, després del sinistre de Mont-Roig del Camp

El lloc de l’accident, amb la motocicleta en primer terme. / JORDI COTRINA

El lloc de l’accident, amb la motocicleta en primer terme.
abertran16423545 sanchez  guillem   acn   id 38764 606870  6 7 2011   la moto170731090438

/

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un motorista ha mort aquest diumenge a Riudarenes (Girona) en un accident que s'ha produït a les 12.27 hores. El conductor ha sortit de la carretera, al quilòmetre 7 de la GI-555, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Els Mossos d'Esquadra encara estan investigant les causes del sinistre.

Aquest home és la segona víctima catalana que registren les carreteres aquest cap de setmana, després de l'accident d'aquest dissabte a Mont-Roig del Camp que va costar la vida al conductor d'un turisme, un veí de Miami Platja (Tarragona) de 63 anys, que va sortir de la via a la A-7. 

L'home mort a Riudarenes també eleva a quatre el tràgic balanç de motoristes morts entre aquest divendres i aquest diumenge al migdia. Ahir, dissabte, va morir un home de 34 anys a Àvila que es va accidentar divendres, cap a les 13.30 hores, a uns 25 quilòmetres a l'oest de la ciutat avilesa. La víctima va ser atesa a la carretera i, a continuació, traslladada al Complex Assistencial d'Àvila, on posteriorment va morir. 

Notícies relacionades

Còrdova, un altre motorista de 45 anys va morir dissabte a les 17.25. L'home va sortir de la via i va col·lisionar contra una tanca a la carretera A-45, a l'altura del quilòmetre 20.

Madrid, un motorista de 37 anys, va morir divendres al carrer d'Alcalá de Madrid al perdre el control del ciclomotor que conduía i estampar-se contra la tanca metàl·lica que protegeix la vorera. L'accident va tenir lloc a les 8.30 hores, quan el conductor, per motius que investiga la Policia Municipal madrilenya, va caure i va picar amb el cap contra una de les tanques que protegeixen la vorera.