Aquest matí

Mor un camioner en un accident a Santa Perpètua de Mogoda

En l'accident s'hi han vist implicats dos camions i un tot terreny

Imatge d’arxiu d’una ambulància del SEM. 

Imatge d’arxiu d’una ambulància del SEM.  / ARXIU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El conductor d'un camió ha mort aquest dimecres en un accident de trànsit que ha tingut lloc al punt quilomètric 7 de la B-140, al terme municipal de Santa Perpètua de Mogoda, informa el Servei Català de Trànsit (SCT).

Segons l'SCT, en l'accident, que ha tingut lloc a les set del matí, per causes que s'estan investigant, hi ha hagut una col·lisió amb tres vehicles implicats, dos camions i un tot terreny, i com a conseqüència del xoc el conductor d'un dels camions ha resultat ferit crític.

L'home, R. C. P., de 34 anys i veí de les Franqueses del Vallès, ha estat evacuat en helicòpter medicalitzat a l'Hospital de Sant Pau, on ha mort. La conductora del tot terreny ha resultat ferida menys greu i ha sigut trasllada a l'Hospital de Mollet.

Notícies relacionades

Arran de la incidència, s'han activat vuit patrulles dels Mossos, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa a l'afectació viària, l'SCT informa que hi ha hagut restriccions de trànsit a la B-140 que han obligat a desviar la circulació per la C-59, i també s'ha tallat la sortida CIM Vallès de l'AP-7.