Tragèdia

Diana Quer serà acomiadada avui amb una missa a Madrid

Hi assistiran familiars d'altres víctimes i desapareguts

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els familiars i els amics de Diana Quer acomiadaran la noia assassinada aquest dimecres a les 21.00 hores a la parròquia de Santa María de Caná, a Pozuelo de Alarcón, en una missa funeral a la qual conviden tots els que els han ajudat.

En un comunicat, la família de Quer assenyala que la missa funeral tindrà lloc a les 21 hores a la parròquia de Santa María de Caná de Pozuelo d'Alarcón, i que també hi assistiran persones que "de manera desinteressada" els han prestat ajuda en aquests "difícils mesos", a qui han volgut mostrar així el seu "agraïment".

Hi assistiran els alcaldes d'A Pobra do Caramiñal i de Rianxo, i una representació de Protecció Civil d'A Pobra do Caramiñal, a qui la família vol agrair "la seva immensa ajuda des dels primers moments de la desaparició de Diana", i a través d'ells transmetre un profund reconeixement al poble gallec i a la resta dels ciutadans espanyols per les seves mostres constants de carinyo i suport".

Notícies relacionades

Així mateix, hi anirà una representació de la de la Guàrdia Civil, per la seva feina "sense descans, professionalitat i humanitat". La família agraeix la col·laboració de l'Ajuntament de Pozuelo, que hi estarà representat per membres de la corporació i per la seva alcaldessa.

A més, han volgut tenir "un record solidari" per als familiars d'altres víctimes i desapareguts,  amb qui comparteixen el seu "profund dolor per la tràgica pèrdua" dels seus fills. Així, han convidat a la missa Juan José Cortés (el pare de Mariluz, la menor assassinada fa 10 anys a Huelva), Antonio del Castillo (pare de Marta del Castillo, desapareguda a Sevilla el 2009), Rocío Viéitez (la mare de dues nenes a qui el seu pare, David Oubiel, va assassinar a Galícia) i Ruth Ortiz (exdona de José Bretón, condemnat a 40 anys de presó per assassinar els seus fills Ruth i José el 2011), "amb qui compartim el nostre profund dolor per la tràgica pèrdua dels nostres fills".També hi haurà representants de les associacions de desapareguts: Inter-SOS, ANAR i Fundació QSD Global.