des de diumenge

La policia suïssa busca un espanyol que es va endur el seu fill de 3 anys de Zuric

El pare, oriünd de Vigo, va viatjar des de l'estranger per visitar el nen, la custòdia del qual comparteix amb la mare

mbenach41625740 a vehicle of gate gourmet  part of airline catering firm gat180116214603

mbenach41625740 a vehicle of gate gourmet part of airline catering firm gat180116214603 / ARND WIEGMANN

1
Es llegeix en minuts
Europa Press / Vigo

La policia de Suïssa (Kapo) busca un espanyol oriünd de Vigo, Ismael G. O., de 32 anys, que suposadament es va endur el seu fill de 3 anys diumenge passat durant una visita a la criatura, que viu amb la mare a la ciutat de Zuric i la custòdia del qual comparteixen.

Segons han informat fonts policials del cantó de Zuric, el pare va viatjar des de l'estranger per fer una visita al nen, i tots dos estan en parador desconegut des de diumenge a la matinada.

Les indagacions policials i de la Fiscalia de Zuric encara no han donat resultats, i la Kapo no descarta que tots dos siguin en un altre país. De fet, la Policia Nacional ha fet diverses comprovacions sobre la identitat del pare, i al seu domicili familiar, a la ciutat olívica.

Sense ordre internacional

Notícies relacionades

No obstant, fonts de la Comissaria de Vigo han confirmat que no han rebut, de moment, cap ordre internacional de recerca i detenció, ni tampoc instruccions de cap jutjat espanyol.

La Policia del cantó de Zurich ha distribuït la descripció del pare: Ismael fa 1,80 metres, té els cabell castanys, barba d'uns quants dies i porta tatuat el ratolí Mickey Mouse al braç dret, i el nom del nen, Noah, al canell esquerre. El menor té els cabells castanys i una cicatriu a la galta esquerra, i l'última vegada que se'l va veure duia roba blava i mitjons de ratlles blaves i vermelles.