DESTACATS DEL DIA

El 'cas Palau' clava l'estocada a Convergència i altres notícies del dia, en un minut

jcarbo41609192 millet180115115043

jcarbo41609192 millet180115115043 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquestes són les cinc notícies que has de saber avui:

1) CDC, condemnada a pagar 6,6 milions pel cas Palaucas Palau. La sentència dona per provat el cobrament de comissions il·legals durant una dècada. El PDECat intenta desvincular-se del seu partit matriu, però els seus socis exigeixen explicacions. El tribunal també condemna Millet a 9 anys de presó i Montull a 7 anys.


2) El món econòmic celebra la gala dels premis d'EL PERIÓDICO. Més de 250 directius, empresaris i polítics participen en l'entrega de guardons Empresa de l'Any, concedits a Esteve, Barcelona Tech City, Anna Gener, Worldsensing, eHumanlife i Celsa Group.

Antonio Asensio, amb Luis de Guindos a la seva dreta, entrega el premi d'Empresa de l'Any 2017 a Esteve, al centre, al costat d'Ada Colau i Josep Oliu. / JULIO CARBÓ


3) Els lletrats del Parlament veten la investidura a distància de Puigdemont. L'informe jurídic deixa en mans de la Mesa d'Edat de dimecres la decisió sobre la delegació de vot.

EFE / STEPHANIE LECOCQ / Clara Ponsatí, Carles Puigdemont i Elsa Artadi, a Brussel·les. / 


Notícies relacionades

4) Mor Dolores O'Riordan, cantant de The Cranberries. La líder de la banda irlandesa de rock va morir "sobtadament" als 46 anys a Londres.

FERRAN SENDRA / Dolores O'Riordan, líder de The Cranberries.  / 

5) Bartomeu va firmar un contracte que va fixar el sou de Neymar en 100 milions. El fiscal no demana cap pena per al president blaugrana, encara que el nou document podria modificar el seu criteri de cara a la celebració del judici.

EL PERIÓDICO / Bartomeu i Neymar, en la renovació pel Barça firmada el 2016. /