DESTACATS DEL DIA

La sentència del 'cas Palau' i altres notícies del dia, en un minut

palau

palau / fnadeu@gmail.com

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquestes són les cinc notícies que has de saber avui:

1/ Avui es coneixerà la sentència del cas Palaucas Palau. El Tribunal de Comptes recrimina a CDC que ocultés el cas Palau. L'òrgan fiscalitzador sosté que el partit hauria d'haver provisionat els 6,6 milions d'euros que li reclama la fiscalia. L'Audiència de Barcelona notificarà aquest dilluns a les acusacions i les defenses la sentència pel saqueig milionari.


2/ La inacció del Parlament deixa centenars de títols universitaris a l'aler. La moratòria perquè els estudiants acreditin el seu nivell d'anglès encara no ha sigut aprovada a la Cambra catalana. Les universitats, llevat de la UPF, aplicaran l'ajornament per no perjudicar els alumnes que es graduen aquest curs.


3/ Mercat i superilla: Sant Antoni davant la tempesta immobiliària perfecta. Sant Antoni aprofundeix en la seva mala bona sort d'estar de moda amb desenes de desnonaments invisibles.

Notícies relacionades

4/ El Barcelona trenca el malefici davant la Reial Societat (2-4). El Barça supera la maledicció de Sant Sebastià amb una espectacular victòria remuntant dos gols en contra. L'Espanyol, per la seva part, va empatar a Cornellà davant l'Athletic (1-1).

5/ Una galàctica Lady Gaga. La cantant impacta el Palau Sant Jordi fonent la seva excentricitat amb els matisos del seu últim disc, Joanne.