ARREST A ARRECIFE

Detingut un home a Lanzarote per abandonar el seu fill de 8 anys per anar al bingo

El menor va ser trobat per la policia plorant a dins d'un vehicle

clipboard01

clipboard01

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Agents de la Policia Nacional han detingut un home, de 33 anys d'edat i sense antecedents policials, com a presumpte autor d'un delicte d'abandonament de menor, després de deixar el seu fill, de 8 anys d'edat, en un cotxe per anar a una sala de bingo a Arrecife (Lanzarote).

La detenció es va produir després que diverses trucades al telèfon 091, de veïns d'un carrer d'Arrecife, alertessin que a dins d'un cotxe estacionat hi havia un nen, de poca edat, plorant i demanant ajuda, segons va informar la Policia Nacional en nota de premsa. Posteriorment, els agents es van desplaçar immediatament al lloc, on van trobar el menor tancat a dins d'un cotxe, i al preguntar-li pel seu pare, el nen va respondre que "se n'havia anat al Bingo feia molta estona i tenia molta por". 

Notícies relacionades

Els agents van obrir el vehicle i es van fer càrrec del nen fins que van localitzar el pare, que va reconèixer haver deixat el seu fill per anar a una sala de bingo ubicada a uns 100 metres del lloc.

Els fets s'han posat en coneixement de la Secció de Menors de la Fiscalia Provincial de Las Palmas, i el menor està amb la seva mare. Finalment, instruït el corresponent atestat policial, va ser remès a l'Autoritat Judicial competent.