CRIM RESOLT

La germana de Diana Quer, a l'assassí: "Pagaràs, fill de puta"

"Només espero que estiguis bé on estiguis i que em cuidis molt a mi però sobretot a la mare, no saps com t'estimem", escriu Valeria al seu Instagram

foto-valeria-diana-quer

foto-valeria-diana-quer

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de trobar aquest diumenge el cos de Diana Quer,Diana Quer Valeria, la germana de la noia assassinada, ha publicat a Instagram diverses fotos amb ella, una de les quals va ser l'última que es van fer juntes, segons explica, i un missatge a l'Instagram Stories del seu perfiltagram: "Tornar enrere".

Hores després, ha llançat un altre missatge a Instagram Stories, en aquest cas dirigit a l'assassí confés: "No soc persona avui. Pagaràs, fill de puta"

Aquest dissabte, després de la detenció del Chicle després que intentés segrestar una altra noia, Valeria ha escrit un altre missatge al seu perfil d'Instagram, que compta amb 15.000 seguidors. "A reveure, petita. Hi haurà coses que mai a la vida em podré perdonar, però sé que tu m'ho has perdonat tot. Això és un pal per a mi però no hi puc fer res, només espero que estiguis bé, estiguis on estiguis, i que em cuidis molt a mi però sobretot a la mare, no saps com t'estimem. Espera'm allà dalt, angelet. Sempre fortes i sempre amb mi", ha escrit.

"Exemple de fortalesa"

La germana de la noia madrilenya desapareguda el 22 d'agost del 2016 també ha agraït a Diana en el mateix missatge haver-li donat "una lliçó tan gran" i haver sigut un exemple de fortalesa i de ganes de viure per a ella. També es lamenta que li ha quedat "molt per viure i molt al davant", però que això li ha servit per adonar-se que s'ha de viure el dia a dia ja que "avui hi ets i demà no".

 

Per últim, Valeria s'acomiada de la seva germana donant-li les gràcies "pel temps que m'has dedicat, els petons, les abraçades i tot l'amor que m'has donat", i assegura que la portarà sempre amb ella. 

La mare, "trencada de dolor"

La mare de Diana Quer, Diana López-Pinel, està "trencada de dolor" després de saber la notícia i ha assegurat que "aquest no era el final que ella esperava", ha declarat a Efe l'advocat de la dona, Víctor de Bernardo.

De Bernardo ha informat que la mare de la noia es quedarà de moment a Madrid, però ha afegit que és probable que altres familiars de Quer es desplacin fins a la Corunya les pròximes hores.

 

Notícies relacionades