DENÚNCIA AL PAÍS BASC

Agredida sexualment una menor per quatre joves a Barakaldo

La víctima va ser trobada per la policia local i l'Ertzaintza ha obert una investigació

Ertzaintza custodien la vivenda del diputat del PP José Eugenio Azpiroz, dilluns a Sant Sebastià.

Ertzaintza custodien la vivenda del diputat del PP José Eugenio Azpiroz, dilluns a Sant Sebastià. / Juan Herrero (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una menor d'edat ha patit aquest dissabte a la matinada una agressió sexual per part de quatre joves a Barakaldo, segons la denúncia presentada per la víctima davant l'Ertzaintza, que ha iniciat una investigació. L'incident es va produir a dins d'una llotja ubicada als voltants de la zona del Carmen.

Després de l'atac, la víctima va demanar ajuda a dos agents de la policia local que patrullaven per la zona, que la van veure visiblement afectada. La menor va ser traslladada a un centre hospitalari i la investigació ha quedat al càrrec de la policia basca.

Condemna municipal

Notícies relacionades

Després de tenir notícia d'aquests fets, el consistori de Barakaldo ha convocat una junta de portaveus dimarts que ve, 2 de gener, per expressar la seva condemna a aquesta agressió, així com una concentració de repulsa aquest mateix dia.

L'equip de govern ha posat a disposició de la víctima els serveis municipals de què disposa a través de l'Àrea de Dona i ha animat la ciutadania a sortir al carrer i alçar la veu contra la violència contra les dones.