A VALÈNCIA

Identificat el policia que va tombar d'un cop una dona en una discussió

Un vídeo a les xarxes socials ha denunciat l'agressió

Moment en què el policia bufeteja a una dona a València. / periodico

1
Es llegeix en minuts
Nacho Herrero

La Prefectura Superior de Policia de la Comunitat Valenciana ha identificat l'agent que va tombar una bufetada a una dona enmig d'una discussió, segons es pot veure en un vídeo difós aquest diumenge a les xarxes socials, gravat a València.

Segons han indicat fonts del cos a l'agència Europa Press, des del primer moment en què es va tenir coneixement dels fets, la Policia va obrir una investigació i, després de ser identificat l'autor de l'agressió, continua el procés per "depurar les responsabilitats oportunes".

Notícies relacionades

El vídeo es va gravar en el creuament dels carrers San Juan de la Peña i Padre Viñas a la nit, i s'hi sent com la dona amenaça l'agent de pegar-li "una hòstia a tots els collons", i llavors el policia respon amb un fort cop que la tira a terra. En el fragment de vídeo que s'ha penjat a Youtube, el company de l'agent no reacciona davant l'agressió de la seva parella de patrulla.

Segons ha confirmat el diari 'Levante' la Policia Nacional de València, la investigació també mira d'aclarir per què el company del policia agressor aparentment no s'immuta davant els fets.