PROMOCIÓ PELS 25 ANYS DE L'ALTA VELOCITAT

Guia per comprar els bitllets de Renfe a 25 euros abans que s'esgotin: 50.000 aquest Nadal

De la Serna anuncia que es podran comprar a partir de la mitjanit del 23 al 24 de desembre

trenes-de-renfe

trenes-de-renfe

1
Es llegeix en minuts

El ministre de Foment, Íñigo de la Serna, ha anunciat aquest dimarts que Renfe llançarà una nova oferta de venda de 50.000 bitllets d'AVE a un preu de 25 euros a partir de la mitjanit del 23 al 24 de desembre.

De la Serna ha explicat que aquesta nova oferta, commemorativa del vint-i-cinquè aniversari de la posada en funcionament de l'AVE a Espanya, duplica el nombre de bitllets que es posaran a la venda a preu reduït respecte a les anteriors.

El responsable de Foment ha ironitzat al recordar que aquestes ofertes "rebenten" el servidor informàtic de Renfe i ha invitat a compra aquests bitllets els que no resultin premiats en el sorteig de Loteria de Nadal o com a regal de Nadal.

En el col·loqui en aquesta trobada informativa, De la Serna ha valorat la importància que va tenir la decisió de construir el primer eix d'alta velocitat ferroviària espanyola en la línia Sevilla-Madrid per a la vertebració d'Espanya.


Aquests són els cinc consells per comprar bitllets abans que s'esgotin:

1. Registra't primer a la web

És aconsellable perquè el procés sigui més ràpid, perquè tindràs usuari i contrasenya. Recorda, a l'hora del registre, d'incloure les dades dels 'viatgers freqüents' per a les persones per a qui treguis bitllets de forma habitual.

2. No pitgis F5 tota l'estona

Si entres just després de les 00.00 hores, és probable que la web estigui saturada. En aquest cas, deixa transcórrer uns minuts: no ho intentis immediatament després.

3. Esborra 'caché'

Abans de tornar-ho a provar, esborracachédel teu navegador. D'aquesta manera, farà una nova recerca sense recórrer a la informació de què ja disposava en el moment de la recerca anterior, que va ser fallida.

4. Paciència i més paciència

Notícies relacionades

Transcorreguts uns minuts i després d'eliminarcaché, torna a entrar. Si has esperat poc temps, és possible que el missatge es reprodueixi. En aquest cas, deixa passar uns minuts més i esborra el cachéuna altra vegada abans de tornar a entrar.

5. Tingues un pla

Abans de llançar-te a comprar, decideix on, quan i amb qui vols viatjar.

Temes:

Renfe Trens AVE