DESTACATS DEL DIA

La pugna entre ERC i C's marca el debat a set i altres notícies del dia, en un minut

zentauroepp41348327 debate la sexta bertran171217214527

zentauroepp41348327 debate la sexta bertran171217214527

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquestes són les cinc notícies que has de saber avui:

1) Xoc entre blocs en el debat electoral de La Sexta. ERC i Junts per Catalunya van atacar junts C's i el PPC sense nous pactes a la vista. El PSC es va desmarcar del sobiranisme, i els comuns, dels taronges. El Periòdic d'Andorrapublicarà avui la seva tercera entrega de l'enquesta prohibida del 21-D. Consulta les dades d'ahir.


2) El dretà Sebastián Piñera torna a la presidència de Xile. El magnat obté el 54,6% dels vots, davant el 45,4% del seu rival esquerrà, Alejandro Guillier.

REUTERS / RICARDO ROJAS / Piñera, amb el seu net i la seva dona, Cecilia Morel, es dirigeix a la premsa després de votar en un col·legi públic, a Santiago, el 17 de desembre. / 


3) La bici ultima el seu desembarcament definitiu a la calçada a Barcelona. L'ajuntament instal·la zones avançades per a ciclistes que permeten fer girs amb més seguretat.

CARLOS MONTAÑÉS / Zona avançada per a bicicletes, a Rambla Catalunya amb Diputació.  / 


Notícies relacionades

4) València desmunta la privatització sanitària del PP. La Generalitat Valenciana inicia un procés de reversió de concessions sanitàries amb l'emblema del model mixt.

MIGUEL LORENZo / Instal·lacions de l'Hospital Universitari de La Ribera, a la localitat valenciana d'Alzira. /

5) Els catalans han mostrat una vegada més la seva cara solidària, aquesta vegada per recaptar fons per investigar les malalties infeccioses: 'La Marató' de TV-3 va tancar ahir a la nit el marcador havent recaptat 7.215.676 euros. La xifra no és definitiva, ja que es poden seguir fent donacions.

Marcador final de 'La Marató' de TV-3. / PERIÓDICO