DESTACATS DEL DIA

L'enquesta electoral prohibida i altres notícies del dia, en un minut

encuesta prohibida domingo 17

encuesta prohibida domingo 17

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquestes són les cinc notícies que has de saber avui:

1) 'El Periòdic d'Andorra' publicarà aquest diumenge la segona entrega de l'enquesta prohibida de les eleccions catalanes del 21-D. El rotatiu actualitzarà fins dimecres (jornada de reflexió) les dades cada 24 hores. Consulta les dades de la primera entrega, publicades ahir


2) L'ANC assegura que només reconeixerà Puigdemont com a president legítim, cosa que representa un reconeixement implícit de l'entitat sobiranista a Junts per Catalunya.

ACN / BERNAT VILARÓ / Puigdemont intervé des de Brussel·les en un acte de JxCat a Barcelona, ahir. / 


3) Avui es compleixen 20 anys de la mort d'Ana Orantes, la dona assassinada pel seu marit dues setmanes després d'explicar a la tele que era víctima de violència masclista. El seu fill Fran rememora el calvari sofert per la primera dona que es va atrevir a denunciar a televisió les pallisses que vivia a casa

Ana Orantes, el dia de la seva aparició a televisió, dues setmanes abans de morir.


Notícies relacionades

4) Barcelona es fortifica després de l'atemptat de la Rambla. El centre de la ciutat i la Sagrada Família blinden l'accés rodat amb bol·lards i jardineres.

 / ALBERT BERTRAN / Bol·lards en l'accés a la Rambla per la zona de plaça de Catalunya.


5) Receptes per a un menú de Nadal. Propostes de dos aperitius, dos entrants, dos plats principals i unes postres per preparar a casa i triomfar aquestes festes, així com de quatre vins per maridar plats.

MARTA JORDI / Terrina de foie. /