DESTACATS DEL DIA

El procés frena la inversió de les empreses catalanes i altres notícies del dia, en un minut

El procés frena la inversió de les empreses catalanes i altres notícies del dia, en un minut

Enric Fontcuberta (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquestes són les cinc notícies que has de saber avui:

1) La situació política ha paralitzat la inversió empresarial catalana, segons un estudi dut a terme per l'escola de negocis Esade. En el marc del procés, el Tribunal de Comptes ha embargat provisionalment la casa d'Artur Mas pel 9-N.


2) Hospitalitzat en estat greu Juan Antonio Ramírez Sunyer, el jutge que instrueix la causa de l'1-O. El magistrat, flagell de l'independentisme, portava la investigació dels preparatius del referèndum encara que des del setembre estava recusat per alguns dels investigats en la causa.

Protesta davant el TSJC per l'operació contra el referèndum. / JORDI COTRINA


3) Detingut per un homicidi el condemnat per deixar tetraplègic un urbà. Rodrigo Lanza, que apareixia en el documentalCiutat morta, ha sigut acusat ara d'una agressió mortal a Saragossa.

PERIÒDIC / Rodrigo Lanza. / 


Notícies relacionades

4) El cas ERO porta davant el jutge Chaves i Griñáncas ERO. El judici contra 22 ex alts càrrecs socialistes de la Junta andalusa comença avui, set anys després.

PERIÒDIC / Els expresidents andalusos José Antonio Griñán i Manuel Chaves. / 


5) Pozoblanco: l'altre judici de La manada.La manada El jutge conclou la investigació per abusos a una dona inconscient un mes abans dels fets dels Sanfermines. 

Fotografia de la colla d'amics coneguda com 'La manada', acusats d'una violació múltiple a Pamplona.