Delicte sexual

Presó sense fiança per als tres jugadors de l'Arandina acusats d'agressió sexual a una menor

Els tres detinguts han declarat aquest matí davant la jutge

La menor va rebutjar tenir sexe i la seva mare va denunciar l'atac al veure el mòbil de la nena, de 15 anys

zentauroepp41289425 graf1585  aranda de duero  burgos   12 12 2017   efectivos p171213084054

zentauroepp41289425 graf1585 aranda de duero burgos 12 12 2017 efectivos p171213084054 / Paco Santamaria

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La titular del Jutjat d'Instrucció número 1 d'Aranda de Duero (Burgos) ha decretat l'ingrés en presó provisional, comunicada i sense fiança dels tres jugadors de l'Arandina Club de Futbol acusats d'un delicte d'agressió sexual a una menor.

La jutge ha pres aquesta decisió després d'interrogar els tres detinguts, els jugadors Carlos Cuadrado Santos, Lucho, de 24 anys; Raúl Calvo, de 19, i Víctor Rodríguez Ramos, Viti, de 22, que han sigut denunciats per la mare de la noia de qui suposadament van abusar fa deu dies. 

Un vídeo al mòbil de la menor

La menor de 15 anys que suposadament va ser víctima  menor de 15 anysde tres jugadors de l'Arandina Club de Futbol, equip que juga en el grup VIII de Tercera Divisió, va rebutjar tenir sexe amb ells i va ser agredida sexualment, segons la denúncia de la mare de la nena. Segons sembla, un vídeo al mòbil de la nena va alertar la seva mare.

D'aquesta manera ho han indicat a Efe fonts de la investigació, que han precisat que, sempre segons la denúncia, la menor va anar a la casa que comparteixen els tres jugadors a la localitat burgalesa d'Aranda de Duero i no va voler mantenir relacions sexuals amb ells, com li van proposar.

Abús sexual

Davant d'aquesta negativa, la van agredir sexualment, han precisat les mateixes fonts, que han indicat que hi ha una altra versió dels fets que assegura que les relacions van ser consentides.

En qualsevol cas, encara que les relacions fossin consentides, el Codi Penal ho considera abús sexual.

Notícies relacionades

Tal com assenyala l'article 183 d'aquesta llei penal, "aquell que realitzés actes de caràcter sexual amb un menor de setze anys, serà castigat com a responsable d'abús sexual a un menor amb la pena de presó de dos a sis anys". Unes penes que augmenten si s'ha utilitzat violència o intimidació.

La Policia va detenir els jugadors després de la denúncia de la mare de la noia, de qui suposadament van abusar fa 10 dies. Les fonts han indicat que els fets van ser gravats pels jugadors.