Mor un home atacat per portar uns tirants amb la bandera d'Espanya

A la víctima, de Saragossa, li van pegar amb una barra de ferro al cap

monmartinez41212654 graf5107  zaragoza  06 12 2017   el portavoz y el presidente171212175220

monmartinez41212654 graf5107 zaragoza 06 12 2017 el portavoz y el presidente171212175220 / Toni Galan

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Portar uns tirants amb la bandera d'Espanya li ha costat la vida. Víctor Láinez, de 55 anysha mort aquest dimarts al no poder superar les ferides d'una agressió que va patir divendres passat, 8 de desembre, de matinada quan a la sortida d'un bar a Saragossa, concretament al carrer d'Antonio Agustín.

El veí de Saragossa, motard i membre de Los Templarios, va ser atacat, presumptament, per R. L. I., de 33 anys, detingut per la policia com a autor d'una agressió de conseqüències irreversibles.

Víctor Laínez va coincidir en un bar amb R. L. I., que anava amb tres amics (dues dones i un home). El detonant de la discussió van ser els tirants amb la bandera d'Espanya que portava la víctima, recriminada per lluir-los. Després d'insultar-lo i dir-li "fatxa", posteriorment el van esperar al carrer, on presumptament R. L. I. li va pegar amb una barra de ferro al cap.

Notícies relacionades

Víctor Laínez va caure desplomat a terra i encara que els equips d'emergència van intentar reanimar-lo, ja no va recuperar la consciència. Els metges li van induir el coma per tractar de millorar les lesions cerebrals sofertes, però, finalment, ha mort. 

Víctor era un gran aficionat a les motos -sempre anava en una Harley Davidson-, i pertanyia al grup motard Los Templarios de Saragossa. "No era legionari, com estan dient, encara que això no vol dir que no li agradés la Legió i tingués simpatia per ella", ha manifestat un dels seus amics, que estan desolats amb la seva mort i no comprenen la desraó d'aquest atac.