SUCCÉS

La policia busca des de fa tres dies 2.000 bombones de butà robades a Madrid

Els lladres van utilitzar fins a quatre camions per traslladar-les

zentauroepp41279163 madrid  11 12 2017  almac n de repsol donde robaron un cami 171211203907

zentauroepp41279163 madrid 11 12 2017 almac n de repsol donde robaron un cami 171211203907 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agències

La Policia Nacional treballa amb la hipòtesi que el robatori divendres passat d'un camió amb 1.843 bombones de gas propà i butà va ser obra d'uns delinqüents comuns i no està relacionat amb terrorisme, tot i que encara no es pot descartar completament cap possibilitat. El que sí que ha transcendit és que els autors del robatori van utilitzar fins a quatre camions per traslladar-les, amb els quals van fer diversos viatges per treure-les del recinte, i sabien que a aquella hora no hi havia vigilant de seguretat i com transportar la mercaderia.

Així ho han relatat a Efe fonts de la investigació, que han precisat que els implicats "sabien bé el que feien", ja que van entrar a l'empresa quan no hi havia vigilant de seguretat, van usar almenys tres camions amb els quals van fer diversos viatges per treure les bombones, que van carregar amb toros mecànics que sabien fer servir.

Després van fugir en un altre camió de l'empresa, que se segueix buscant, abans de l'arribada del vigilant que entra a treballar a les deu de la nit, que va ser qui va donar la veu d'alarma.

Notícies relacionades

Per tant, una de les hipòtesis és que potser van comptar amb ajuda d'algú que treballa o que ha treballat en aquesta seu de Repsol.

Sobre aquest assumpte s'hi ha pronunciat avui, després de la Junta Local de Seguretat de Madrid celebrada a la Delegació del Govern, el cap superior de Policia de Madrid, Germán Rodríguez Castiñeira, que ha assegurat que "ben aviat hi podrà haver resultats" sobre el robatori.