Detinguda una parella per portar droga a la gorreta del seu bebè

Van ser detinguts en un control de carreteres rutinari després de llançar aquesta peça de roba per la finestreta

amadridejos9503406 to go with mexico obama drug war     a can with heroine rema170827094810

amadridejos9503406 to go with mexico obama drug war a can with heroine rema170827094810 / GUILLERMO ARIAS

1
Es llegeix en minuts

Agents de la Policia Nacional han detingut un matrimoni que va ser sorprès mentre transportava droga des d'Alacant fins a Elx, concretament heroïna que camuflava a la gorreta del seu bebè, segons ha informat la Policia.

Els agents van fer aturar el vehicle en un control de carreteres per prevenir la delinqüència, a la carretera que uneix Alacant amb Elx.

Un dels agents va veure com un turisme alentia la marxa a uns 50 metres del control i llançava per la finestreta un objecte de color rosa. Els arrestats, "pensant que la seva maniobra no havia sigut observada pels agents", van continuar en direcció al control. Però els efectius van fer aturar el cotxe a la zona segura, segons ha explicat la Policia.

100 grams d'heroïna

Notícies relacionades

El policia que va veure la maniobra va anar cap al lloc i va recollir l'objecte de terra. I va veure que es tractava de la gorreta del bebè que viatjava amb el matrimoni, que contenia al seu interior un paquet amb més de 100 de grams d'heroïna.

Al tractar-se d'una quantitat "molt notòria" d'aquesta substància estupefaent, es va procedir a la detenció del matrimoni i es va localitzar un familiar perquè es fes càrrec del fill dels arrestats. La parella, de nacionalitat espanyola, ha sigut detinguda per un delicte contra la salut pública, i per això va passar a disposició del Jutjat de Guàrdia, que en va decretar l'immediat ingrés a la presó.