Aquest diumenge

Tres morts al xocar un cotxe i una furgoneta a Benifallet

El sinistre va tenir lloc poc abans de les 23.00 per causes que s'investiguen

zentauroepp37025054 sem ambulancia170519154735

zentauroepp37025054 sem ambulancia170519154735

1
Es llegeix en minuts

La conductora i el passatger que anava al darrere d'un turisme i el conductor d'una furgoneta van morir ahir a la nit al xocar els dos vehicles a la C-12 a Benifallet (Baix Ebre), informa el Servei Català de Trànsit (SCT).

El sinistre va tenir lloc poc abans de les 23.00 hores en aquesta via quan, per causes que encara s'estan investigant, van col·lisionar frontalment una furgoneta i un turisme.

Com a conseqüència del xoc va morir la conductora del cotxe, A.D.M., de 28 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Tortosa, així com un passatger que anava al darrere, M.B.S., de 35 anys, de nacionalitat espanyola i que vivia a la mateixa població.

En el turisme també hi viatjava un menor, que també anava al darrere del vehicle, que va resultar ferit lleu i que va ser traslladat a l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Notícies relacionades

A més, en el sinistre també va resultar mort el conductor i únic ocupant de la furgoneta, de qui no s'ha facilitat la identitat .

A conseqüència de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos, set dotacions dels Bombers de la Generalitat i cinc unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que també va activar l'equip de suport psicològic.