Detingut un traficant que venia droga a través d'una finestra a Cardedeu

L'arrestat portava a terme la seva activitat a prop d'escoles

zentauroepp24115737 coche mossos171112163337

zentauroepp24115737 coche mossos171112163337

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Cardedeu han detingut un home de 48 anys, nacionalitat marroquina i veí de la població, que ha ingressat ja a la presó, per vendre drogues des del seu domicili, molt pròxim a escoles del municipi.

Segons informa avui la policia catalana, la detenció i registre del domicili es va portar a terme el 24 de novembre per ordre del jutjat d'instrucció número 4 de Granollers (Barcelona).

Segons els Mossos, el detingut, que està acusat d'un presumpte delicte contra la salut pública, en el seu vessant de tràfic de drogues, oferia al seu domicili, ubicat al centre del municipi, haixix, marihuana, cocaïna i MDMA.

La investigació va començar a mitjans de setembre arran d'una informació que apuntava que hi havia un centre de venda de drogues al centre del municipi en què les transaccions es feien a plena llum del dia, davant de qualsevol persona que passés per la zona, llançant la droga des de la finestra i amb incidents com baralles o discussions al carrer.

La coordinació entre la Policia Local i els Mossos d'Esquadra va permetre confirmar aquesta informació, i el 24 de novembre els investigadors van entrar al domicili i van detenir l'home.

Al registre, la policia va requisar diversos embolcalls i bossetes utilitzades habitualment per a la distribució de substàncies estupefaents, bàscules de precisió, més de 500 euros en bitllets petits arrugats, així com 61,42 grams d'haixix, 1,26 grams de cocaïna, 8,2 de marihuana i 25,30 de MDMA.

Notícies relacionades

Les substàncies estaven distribuïdes en bosses individuals preparades per a la seva distribució, mentre que al pis també es van trobar ordinadors, patinets, bicicletes, telèfons mòbils, monitors i televisions, entre altres elements, que podrien haver sigut utilitzats com a material d'intercanvi per la droga.

L'home, que es va comprovar que ja comptava amb nou antecedents policials per fets similars, va passar a disposició judicial el  25 de novembre i el jutge va decretar el seu ingrés a la presó.