Quatre detinguts per agredir uns joves al crit de "som nazis"

Els arrestats van apallissar amb "gran duresa" les víctimes sense cap motiu, segons la Policia

zentauroepp18256115 policia nacional171112185509

zentauroepp18256115 policia nacional171112185509

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Policia Nacional ha detingut a Madrid quatre persones per un presumpte delicte contra els drets fonamentals i lesions quan van insultar i van donar cops al cap a uns joves al crit de "som nazis" durant les festes del Pilar a la ciutat de Saragossa.

Segons informa la Prefectura Superior de Policia de Madrid, els arrestats van agredir amb "gran duresa" les víctimes sense cap motiu, i els van clavar diverses puntades de peu i cops al cap. Els fets van tenir lloc al recinte firal de Saragossa a l'octubre quan es va desencadenar una baralla per part d'aquest grup de joves detinguts.

Notícies relacionades

Els agressors van començar "sense motiu aparent" a proferir insults a les víctimes amb empentes i puntades de peu al cap quan els joves estaven a terra sense capacitat de defensa al crit de "som nazis".

A les dependències policials les víctimes van reconèixer "sense cap mena de dubtes els seus agressors", que van ser localitzats i detinguts per agents de la Brigada Provincial d'Informació pertanyents a la Prefectura Superior de Policia de Madrid, ja que tenen domicili a Madrid.