Una persona conflictiva

La Guàrdia Civil busca un home que podria anar armat per segrestar els seus tres fills a Jaén

L'individu es va emportar els nens, de 19 mesos, 4 i 11 anys, després de discutir amb la mare, que l'ha denunciat per maltractaments

recurso-guardia-civil

recurso-guardia-civil

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Civil busca un home de 41 anys per, presumptament, emportar-se els seus tres fills, dues nenes i un nen, sense el consentiment de la mare, que també l'ha denunciat per maltractaments a Alcalá la Real (Jaén).

Fonts de la Guàrdia Civil han explicat a Efe que va ser dissabte passat, dia 19, quan hi va haver una baralla entre la parella, i després l'home es va emportar els nens, de 19 mesos, 4 i 11 anys, però la mare no va posar la denúncia fins l'endemà a la nit, al veure que no tornava.

Notícies relacionades

La denúncia es va fer, segons informa avui Diario Jaén, a la caserna de la Guàrdia Civil de la localitat i des d'aleshores l'estan buscant, perquè a més, segons el diari, l'home podria anar armat, fet que no ha sigut confirmat de forma oficial.

Després d'activar-se el protocol previst per a aquests casos, s'ha fet càrrec de les investigacions la Unitat de Policia Judicial de la Guàrdia Civil, que busca en diferents punts l'home, un "conegut de les forces de seguretat" per diversos incidents al poble.