COMPARATIVA SANITÀRIA

Els 7 centres hospitalaris amb millor gestió són de Barcelona, segons un estudi

Tots ells formen part del programa TOP-20 2017 de Iasist, en el qual han participat de manera voluntària 146 hospitals

1
Es llegeix en minuts

EFE

Set centres hospitalaris ubicats a Barcelona encapçalen una llista de 24 complexos guardonats per la seva gestió hospitalària global, els primers dels quals són la Clínica Cocharán, el Consorci Marc Parc de Salut i el Consorci Sanitari del Maresme Hospital de Mataró.

Tots ells formen part del programa TOP-20 2017 de Iasist, en el qual han participat de manera voluntària 146 hospitals de 15 comunitats autònomes i 43 d'ells s'han emportat algun dels 53 premis atorgats avui. L'objectiu del programa és fer una avaluació dels hospitals basada en indicadors objectius.

Dels 53 guardons, 16 s'han entregat per l'evolució dels hospitals a les àrees clíniques de cor, digestiu, musculoesquelètic, respiratori, sistema nerviós, ronyó i vies urinàries i dona.

Notícies relacionades

Els altres 24 han sigut premiats per la seva gestió hospitalària global. Són els que presenten un millor equilibri de resultats en totes les àrees i processos clínics i en la resta d'activitat introduint indicadors d'eficiència juntament amb els de qualitat i adequació.

Els hospitals guardonats per la seva gestió són els següents: Clínica Cocharán de Barcelona, Consorci Marc Parc de Salut de Barcelona, Consorci Sanitari del Maresme Hospital de Mataró, Consorci Sanitari de l'Anoia d'Igualada, Fundació de Gestió Sanitària d'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, Fundació Hospital Sant Celoni, Fundació Sanitària del Mollet, Hospital Arnau de Vilanova (València), Hospital Universitari de Valladolid, Hospital Comarcal de Pallars, Hospital Comarcal de Sant Bernabé de Berga, Hospital de Dénia (Alacant), Hospital de Tortosa Verge De La Cinta, Hospital de Zumarraga (Guipúscoa), Hospital General Universitari de Castelló, Hospital QuirónSalud La Corunya, Hospital de Son Llàtzer (Palma de Mallorca), Hospital Universitari I Politècnic La Fe (València), Hospital Universitari Dexeus (Barcelona), Hospital Universitari Donostia (Sant Sebastià), Hospital Universitari Infanta Elena de Valdemoro (Madrid), Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, Hospital Universitari Puerta de Hierro de Majadahonda (Madrid) i Hospiten Roca (Las Palmas de Gran Canaria).