DESTACATS DEL DIA

Barcelona es queda sense l'Agència Europea del Medicament i altres notícies del dia, en un minut

zentauroepp41025363 barcelona 20 11 2017 torre agbar torre glories foto ferran n171121000326

zentauroepp41025363 barcelona 20 11 2017 torre agbar torre glories foto ferran n171121000326 / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquestes són les cinc notícies que has de saber avui:

1) Barcelona cau a la primera ronda en el pols per la seu de l'Agència del Medicament, que s'emporta Amsterdam. El resultat ha desencadenat un agre intercanvi d'acusacions entre polítics.


2) El 60% dels catalans consideren que el procés ha sigut perjudicial, segons una nova entrega de l'enquesta de GESOP. La majoria dels ciutadans veuen desproporcionades les mesures de l'Estat després de la DUI.


3) Els mediadors neguen les amenaces de "sang als carrers" després de la DUI. El lehendakari, Iñigo Urkullu, el Síndic de Greuges, Rafael Ribó, i l'arquebisbe de Barcelona, Juan José Omella, desmenteixen l'acusació de Marta Rovira al Govern.

EFE / DAVID AGUILAR / El 'lehendakari' Iñigo Urkullu, al Parlament basc. / 


Notícies relacionades

4) Entrevista a Manuel Valls. L'ex primer ministre francès assegura que "a Europa ha quedat molt clar que el procés era un carreró sense sortida absurd" i afirma que "França no hauria permès això; els seus líders estarien presos".

L'ex primer ministre francès Manuel Valls. / JOEL SAGET / AFP

5) El cau de 'La manada'. El barri sevillà on es va forjar la colla d'amics jutjats per una violació múltiple empara els acusats. En el judici, un àudio aportat per la defensa de la noia violada demostra que la relació "no va ser consentida"

Fotografia de la colla d'amics coneguda com 'La manada', acusats d'una violació múltiple que s'està jutjant a Pamplona.