DESTACATS DEL DIA

L'independentisme posa el fre i altres notícies del dia, en un minut

rovirapuigdemontbruselas

rovirapuigdemontbruselas

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquestes són les cinc notícies que has de saber avui:

1) L'independentisme frena davant el 21-D. Mas, Comín, Campuzano, Tardà i Òmnium se sumen a l'autocrítica de l'estratègia secessionista. Admeten que no disposen de majoria social, que el ritme s'ha de retardar i que van subestimar la resposta de l'Estat.


2) El propietari dels supermercats Bon Preu trasllada a Madrid la seva firma d'inversió. Joan Font, que va formar part del Consell Assessor per a la Transició Nacional, va canviar el domicili social de la seva sicav el 16 d'octubre, segons 'El País'.

Joan Font, president de Bon Preu. / MÒNICA TUDELA

3) El jutge De la Mata reactiva les indagacions sobre la caixa b del PP gràcies al 'cas Lezo'. Les gravacions entre Zaplana i González revelen sorprenents escenes i relacions de la vida interna del PP. "Aznar avalarà a qui vingui quan caigui Rajoy per distanciar-se", va arribar a dir l'expresident de València al de Madrid.


Notícies relacionades

4) Una víctima de l'estafador de dones dona la cara: "No pararà mai". Rosana és la primera afectada a parlar a cara descoberta per alertar del perill del camaleònic impostor.

GUILLEM SÀNCHEz / Rosana, davant la sala de jocs (que abans es deia Urko) on va conèixer Francisco Gómez Manzanares.  /


5) Barcelona tindrà la seva moneda digital per a ús social. L'ajuntament crearà el seu propi bitcoin per pagar als beneficiaris de la renda municipal d'inclusió.

EL PERIÓDICO / Un usuari fa un pagament amb el mòbil. /