Cas resolt

Detingut a Utrera per matar la seva exdona el 1995 i llençar-ne el cadàver al Sena

L'home vivia amagat a la localitat sevillana i rebia menjar i roba per correu

vehiculo-policia-nacional-1471528517076

vehiculo-policia-nacional-1471528517076

1
Es llegeix en minuts
Efe

La Policia Nacional ha detingut a Utrera (Sevilla) un home buscat com a sospitós d'haver matat la seva exdona el 1995 a França i haver-ne llençat després el cadàver al riu Sena a dins d'un bagul.

L'arrest va tenir lloc aquest dissabte al matí a petició de les autoritats franceses, que sospitaven que el presumpte autor d'aquest crim que es va cometre fa més de 20 anys residia a Espanya.

El cos de la víctima va aparèixer dins d'un bagul flotant al riu Sena, decapitat i parcialment desmembrat, i als plàstics que hi havia a dins es van localitzar mostres d'ADN pertanyents a l'exmarit de la víctima, fet que el va convertir en el principal sospitós del crim.

Després de la sol·licitud de col·laboració de les autoritats franceses, els agents espanyols van descobrir que l'home s'amagava a la ciutat sevillana d'Utrera, encara que localitzar-lo va ser molt complicat a causa de les grans mesures de seguretat que prenia.

Notícies relacionades

El sospitós sortia molt poc de casa i rebia roba i diners per correu que li enviaven els seus familiars des de València i Madrid.

La Policia va muntar diversos dispositius de vigilància i finalment l'home va ser detingut aquest dissabte al matí i posat a disposició judicial.