Ahir a la nit

Atraca a Mallorca un ferri de la ruta Marsella-Alger per un incendi a la bodega

Uns 20 vehicles s'han cremat pel foc i tres persones han resultat intoxicades lleus

puerto-de-alcudia

puerto-de-alcudia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un ferri amb 470 passatgers i 137 tripulants a bord va atracar ahir a la nit al port d'Alcúdia, al nord de Mallorca, a causa d'un incendi a la bodega que ha cremat uns 20 vehicles i en què tres persones han resultat intoxicades lleus per inhalació de fum.

Després de l'avís d'incendi, l'embarcació va atracar al port d'Alcúdia cap a les 23.50 hores, i el 112 i el 061 van muntar un hospital de campanya per atendre possibles afectats, ha informat el servei d'emergències.

Únicament tres persones, que van necessitar assistència per inhalació de fum, han sigut traslladades a centres sanitaris, dues a l'Hospital d'Inca i l'altra al de Manacor.

Notícies relacionades

El 112 ha informat que a les nou del matí, passatge i tripulació estan a l'espera de poder ser traslladats a una nova embarcació.

El foc, en què han treballat per extingir-lo bombers dels parcs d'Inca, Alcúdia i Felanitx, ha afectat una vintena de vehicles. Els Bombers de Mallorca segueixen treballant al matí per treure del ferri els vehicles que no han quedat afectats.