La jove trobada lligada de mans a Irun és "l'autora dels fets", segons l'Ertzaintza

ertzaintza

ertzaintza

1
Es llegeix en minuts

L'Ertzaintza ha confirmat que, segons "les evidències obtingudes" fins ara, la "principal hipòtesi" amb què treballen els investigadors és que la jove que va aparèixer dimarts passat lligada de mans, emmordassa i inconscient en un talús d'Irun (Gipúscoa) va ser l'"autora dels fets".

El Departament basc de Seguretat s'ha limitat a assegurar que la principal hipòtesi és que la jove, d'uns 25 anys, és la responsable dels fets.

La noia va ser trobada en coma, lligada de peus i mans i emmordassada, en un talús d'Irun, molt pròxim al seu domicili, que flanqueja la variant de la localitat guipuscoana.

La víctima va ser trobada dimarts cap a les 10.30 hores, inconscient, en una zona de vegetació i de difícil accés que cobreix aquest talús d'uns 20 metres d'altura annex a la carretera GI-636, a la variant d'Irun.

Una unitat de bombers va rescatar la jove del lloc on es trobava ja que era una zona de difícil accés, entre esbarzers i arbustos.

La investigació continua oberta

La dona estava emmordassada, amb els peus i les mans lligades, segons va informar el Departament de Seguretat, que no va oferir més detalls sobre la identitat, excepte que la seva edat "ronda la vintena".

Notícies relacionades

Una vegada va ser rescatada, una ambulància medicalitzada que s'esperava a la carretera va traslladar la víctima a l'Hospital Donostia.

El Departament basc de Seguretat ha assegurat aquest diumenge que la "principal hipòtesi" amb què es treballa és que la jove va ser l'"autora dels fets", tot i que ha recalcat que la investigació continua oberta.