Trànsit 'caça' una dona que es raspallava les dents mentre conduïa

La campanya especial de vigilància en carreteres convencionals se salda amb 22.000 multes

Una conductora es raspalla les dents com si res mentre circula.  / DGT

1
Es llegeix en minuts
Manuel Vilaseró
Manuel Vilaseró

Periodista

ver +

La campanya especial de vigilància de la Direcció General de Trànsit (DGT) en carreteres convencionals ha detectat conductes tan sorprenents com la de la conductora que es raspallava les dents mentre empunyava el volant. Les càmeres de l'helicòpter de Trànsit van captar part de la seqüència, en què es pot observar com aquesta persona deixa anar pràcticament el volant per raspallar-se les dents i després guarda el raspall a l'estoig. No van poder captar el moment en què treia la pasta i, si ho va haver, quan s'introdueix o escup aigua. Potser se les va rentar 'en sec'.

Notícies relacionades

Una altra ha sigut multada per portar el gos a sobre, sense lligar i al seient del copilot. El seu lloc correcte és al seient del darrere, amb cinturó i arnès.

Durant els set dies que ha durat la campanya, s'han imposat 22.000 sancions. Més de la meitat per velocitat, però també per anar sense cinturó, i gairebé 800 per usar el mòbil. A més, 629 conductors han donat positiu en drogues, gairebé el doble que en altres campanyes setmanals d'aquesta mena.