INVESTIGACIÓ EN CURS

Trobada morta una noia de 16 anys amb signes de violència a Madrid

La noia convivia amb la seva família i un individu que tenia llogada una habitació

 

  / MANUEL LORENZO / EFE

1
Es llegeix en minuts

Una noia de 16 anys ha aparegut aquest dimecres morta amb un fort cop a la cara i al cap en una vivenda del districte madrileny de Tetuán, on la jove residia amb la seva família i amb un inquilí que tenia una habitació llogada.

Segons fonts de la Prefectura Superior de Policia, al voltant de les 21.15 hores, els familiars de la noia la van trobar morta a l'arribar a casa, estirada a terra en una habitació i amb un fort cop a la cara i al cap.

Al lloc dels fets, al número 58 del carrer Panizo, també s'hi va presentar una uvi mòbil del Summa, els facultatius de la qual no van poder reanimar la noia a causa del traumatisme craniofacial sever que presentava, per la qual cosa només van poder certificar la seva mort, segons ha explicat un portaveu d'Emergències de la Comunitat de Madrid.

La jove presentava "dos o tres cops forts" al cap i tot apunta que es podria tractar d'una mort violenta, tot i que encara no es pot precisar si la causa seria la violència de gènere o d'una altra índole.

Habitació llogada

Notícies relacionades

La Policia ha interrogat els familiars de la noia i l'inquilí que té una habitació llogada al domicili familiar, segons sembla un home jove que no ha sigut detingut i que es podria trobar amb la noia quan es va produir l'agressió.

El grup d'Homicidis de la Prefectura Superior de Policia s'ha fet càrrec de la investigació d'aquest cas, sense que fins al moment s'hagin practicat detencions.