A GUIPÚSCOA

Trobada en coma una dona lligada de mans i emmordassada a Irun

La víctima ha sigut rescatada pels bombers i ha quedat ingressada a l'Hospital Donostia

2017-1

2017-1

1
Es llegeix en minuts

Una dona ha sigut localitzada aquest dimarts malferidalligada de mans emmordassada, en un talús que flanqueja la variant de la localitat guipuscoana d'Irun (Guipúscoa). La dona ha sigut traslladada a un centre sanitari en estat de coma.

El departament basc de Seguretat ha confirmat que la dona ha sigut trobada cap a les 10.30 hores en una zona de vegetació que cobreix el talús annex a la carretera GI-636, a la variant d'Irun. La víctima ha sigut rescatada per una unitat de bombers perquè era en una zona de difícil accés, entre esbarzers i arbustos, segons han indicat els bombers de Guipúscoa.

Notícies relacionades

La dona estava emmordassada i lligada de mans, segons ha informat el Departament de Seguretat, que no ha ofert més detalls sobre el tipus de ferides que patia. L'Ertzaintza ha obert una investigació per aclarir els fets i no ha ofert cap dada sobre la identitat de la dona.

Una vegada rescatada, una ambulància medicalitzada ha traslladat la víctima a l'Hospital Donostia, on ha quedat ingressada en estat de coma.