Aquest dijous

Denunciat per comprar 80 quilos de peix a Vilanova i la Geltrú fora de la llotja

Els Mossos el van enxampar en un control a la sortida del port

peixets

peixets

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos han denunciat un home de 66 anys veí de Sant Adrià de Besòs per comprar uns 80 quilos de peix fora del circuit establert legalment a la sortida del port pesquer de Vilanova i la Geltrú (Garraf), informa la policia catalana.

Els fets van passar ahir, cap a les 10.00 hores, quan els agents estaven realitzant un control de sortida dels vehicles del port de Vilanova i la Geltrú amb relació a les talles de les diferents espècies, les notes de venda i l'etiquetatge dels peixos.

Els agents van detectar un turisme, no isotèrmic, que sortia del port i el van fer parar. L'home, un particular, portava a l'interior del vehicle quatre caixes de suro i un bidó amb uns 40 quilos de sorell, dos bidons de plàstic amb uns 30 quilos de sardines i dos cubells més amb uns vuit quilos de seitons.

Els agents li van demanar la documentació d'aquest peix però el particular no tenia ni factura ni cap albarà i, a més, la mercaderia no estava degudament etiquetada.

Notícies relacionades

L'home hauria comprat directament el peix a diferents petites embarcacions del port, sense passar per la llotja.

Davant els fets, els agents el van denunciar administrativament per una infracció de la llei de pesca i acció marítimes.