'bullying'

Nou menors detinguts a Alacant per assetjar i abusar d'una companya de classe

Alguns van penjar fotos seves amb comentaris obscens i vexacions

zentauroepp40525087 acoso escolar171013193455

zentauroepp40525087 acoso escolar171013193455

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia ha detingut a Alacant nou menors per, presumptament, assetjar i humiliar una companya de classe, de qui cinc d'ells, a més, suposadament van abusar sexualment durant les festes de les Fogueres de Sant Joan.

Segons informa la Policia, la víctima, una estudiant de segon de Batxillerat, de 16 anys, va denunciar a mitjans del mes de juny que era objecte de burles i d'insults per part de companys d'institut.

Els insults no només es produïen a classe, sinó també a les xarxes socials, ja que alguns companys van penjar fotos seves amb comentaris obscens, vexacions que van afectar la seva salut i el seu rendiment escolar.

Els agents van descobrir que les humiliacions a la menor van començar a finals del curs passat, quan diversos companys l'envoltaven tot sovint als passadissos i se'n burlaven en públic.

Però, a més, durant la festa de les Fogueres de Sant Joan, cinc companys seus en van abusar quan era en una coneguda barraca al centre d'Alacant.

Acorralada

Aquest fet, segons un comunicat de la Policia Nacional, va passar durant la nit, quan els joves la van envoltar i la van començar a empènyer i a fer-li tocaments a les parts íntimes fins que finalment es va poder escapar.

Notícies relacionades

Amb tota la informació recollida, els agents que portaven a terme la investigació van detenir nou menors per un delicte contra la integritat moral i cinc d'ells també per abús sexual.

En el comunicat s'indica que la Policia Nacional pretén sensibilitzar tothom sobre la importància de frenar aquestes conductes violentes a les aules.