VIOLÈNCIA MASCLISTA

Detingut el presumpte assassí de la dona de Rubí

Es tracta de la suposada exparella de la víctima, a qui buscaven els Mossos

Un cotxe patrulla dels Mossos d’Esquadra.

Un cotxe patrulla dels Mossos d’Esquadra. / ACN / NORMA VIDA

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez / Barcelona

El presumpte assassí de la dona morta aquest dissabte a Rubí en un nou cas de violència masclista ha sigut detingut aquest diumenge al matí a Cornellà de Llobregat, confirmen els Mossos d'Esquadra.

A Cornellà, l'home va ser detingut després de protagonitzar un incident pel qual va ser alertada la Policia local. L'home estava disparant trets a l'aire amb una escopeta de caça al mig del carrer, i estava causat desperfectes en diversos vehicles. Quan el van detenir, van descobrir que era l'individu sobre qui hi havia una ordre de recerca dels Mossos pel crim de Rubí. 

L'agressor va matar la dona, de 66 anys, després d'una violenta discussió al domicili d'ella. L'home havia tingut una relació sentimental amb la víctima i sembla que s'havien separat. 

Els veïns van avisar la policia que hi havia una agressió ja que sentien crits i cops.

A l'arribar al lloc dels fets, van trobar una dona ferida de gravetat, que va ser atesa pels Serveis d'Emergències Mèdiques (SEM), encara que no van poder fer res per salvar-li la vida.

Notícies relacionades

Es tracta d'un nou cas de violència masclista que eleva a 41 el nombre de dones mortes per aquesta causa durant el 2017, segons les dades que ofereix el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.

L'últim cas va tenir lloc a Barcelona: l'assassinat d'una dona i de la seva filla per trets de la parella de la primera, que es va suïcidar, al districte de Sant Martí.