VUIT MEMBRES

Els Mossos desarticulen un grup que assaltava gent gran amb violència

Estan acusats d'almenys tres robatoris amb intimidació a Esplugues, Nou Barris i Sant Cugat del Vallès

Un cotxe patrulla dels Mossos d’Esquadra.

Un cotxe patrulla dels Mossos d’Esquadra. / ACN / NORMA VIDA

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d'Esquadra donen per desarticulat un grup que es dedicava a atracar gent gran a casa seva de forma molt violenta a la província de Barcelona. 

Els lladres entraven a les vivendes, lligaven de peus i mans les seves víctimes i solien actuar amb persones d'edat avançada. Estan acusats d'almenys tres robatoris amb violència i intimidació el 21 de febrer a Esplugues, el 29 de març al districte de Nou Barris i el 5 de maig a Sant Cugat del Vallès. 

La banda estava formada per vuit membres de nacionalitat espanyola i dominicana, dels quals quatre ja estaven a la presó. 

Notícies relacionades

En el registre dels seus domicilis, els Mossos van trobar joies, rellotges i aparells de telefonia, a més d'una pistola detonadora, 53,38 grams de cocaïna, 888 de substàncies de tall i balances de precisió.

Tres dels membres del grup ja estaven a la presó per un atracament a una joieria de Guardiola de Berguedà el 8 de juny i un quart va ingressar per altres procediments pendents. Dos membres més de la banda es dedicaven a traficar amb petites quantitats de droga.